top of page

Sari

Isosomppi 

 

Lillan

Helsinki

Sari Isosomppi of Lillan Helsinki prefers simplicity and purity in her products. Her jewellery is characterized with timeless, elegant design and marvellous details. All in all she considers herself a minimalist. The main material used in Lillan Helsinki's jewellery is silver, but occasionally other materials are incorporated.

Essentially Sari is a self-taught jewellery maker, although she has taken many courses in jewellery making.
Lillan
Helsinki was established in 2009. Sari is an artisan and her handicraft is evident in her products.


 

 

Sari Isosomppi Lillan Helsingistä on yksinkertaisten ja puhtaiden linjojen puolestapuhuja. Hänen koruilleen onkin tunnusomaista ajattomuus, selkeät muodot ja oivaltavat yksityiskohdat. Hän pitääkin itseään minimalististen linjojen kannattajana. Päämateriaalina Lillan Helsingin koruissa on hopea, johon on tarvittaessa lisätty rinnalle muita materiaaleja.

Korujen parissa Sari käynyt pitkän elämänkoulun. Hän on pääasiassa itseoppinut, mutta myös käynyt lukuisan määrän koruihin ja korunvalmistukseen liittyviä koulutusjaksoja ja kursseja eri tahojen alaisuudessa. Oman toiminimen Lillan Helsinki perusti vuonna 2009. Sari on käsityöläinen ja käsityöläisyyden leima saa näkyä ja sen kuuluukin olla tuotteessa läsnä.

 

www.lillanhelsinki.fi

bottom of page